GET:
Array
(
    [page] => acid-hialuronic
)
Ce nada mica sunt! ♥

Acid hialuronic

Acidul hialuronic este esential pentru a avea o piele hidratata.

Descoperit in anul 1930, acidul hialuronic este o substanta naturala din corpul uman care joaca un rol important in mentinerea hidratarii pielii si a volumului acesteia. Acidul hialuronic este important si pentru articulatii, unde are rol de lubrifiant a acestora, dar si pentru globul ocular, asigurandu-i volumul.

Molecula de acid hialuronic retina apa, absorband o cantitate de 1 000 de ori mai mare decat greutatea ei. In acest fel, asigura pielii volumul si hidratarea necesara. Aceasta molecula se leaga de colagen si de elastina din piele, transportand catre acestea nutrientii necesari.

Combinatia tripla dintre acidul hialuronic, colagen si elastina determina structura, elasticitatea si volumul pielii, caracteristici care influenteaza aspectul acesteia.

Acid hialuronic nestabilizat

NASHA stabilizat

Cu cat pielea imbatraneste, cu atat cantitatea de acid hialuronic devine din ce in ce mai insuficienta pentru a-i asigura acesteia prospetimea si aspectul intins, hidratat, neridat. De aceea, aportul extern de acid hialuronic este singurul care poate contribui la restabilirea balantei hidrice a pielii. Calea injectabila este singura care poate introduce in mod efficient acidul hialuronic direct in derm.

Exista numeroase preparate comerciale care sunt destinate restaurarii volumului pielii si corectarii ridurilor fine, a celor constituite sau a santurilor formate prin plicaturarea repetata a pielii. Aceste produse contin acid hialuronic stabilizat prin tehnici speciale, fara a fi extras din tesuturi animale, care ar putea fi alergenice.

Produsele utilizate de catre Class MediSpa sunt preparate sigure, hipoalergenice, care contin molecule de acid hialuronic identice cu cele produse de catre organism. De aceea, aceste produse sunt sigure si foarte bine tolerate de catre organismal uman.