GET:
Array
(
    [page] => epilare-ipl-bbl
)
Ce nada mica sunt! ♥

Epilare permanent progresiva BBL

Epilarea permanent progresiva se realizeaza printr-un proces de fototermoliza selectiva, prin care se distruge tinta, respectiv foliculul pilos. In acest sens, se pot utiliza atat lumina intens pulsata (IPL), cat si laserul.

Daca unda laser are ca tinta directa foliculul pilos, putand fi aplicat pe orice tip de piele si de fir de par, lumina intens pulsata se adreseaza pilozitatii mai putin accentuate si mai fine. Fara a avea puterea mare a laserului care patrunde la adancimi considerabile, acolo unde se gaseste radacina firului de par, lumina intens pulsata folosita pana in prezent actiona intr-o lungime de unda larga, putand afecta si alte tinte cum ar fi pigmentul melanic din piele sau vasele de sange. De aceea, pe langa eficienta scazuta in epilarea definitiva, IPL ar fi putut provoca reactii secundare cum ar fi depigmantari, hiperpigmentari sau mici sangerari.

Ce aduce nou lumina intens pulsata Sciton BBL?

BL Sciton reprezinta o tehnologie noua a luminii intens pulsate (IPL) prin care, cu ajutorul unui filtru, este selectata o lungime de unda specifica pentru firul de par, fara a interactiona cu pigmentii din piele, deci fara reactii secundare. Parametrii la care actioneaza BBL sunt setati prin computer, astfel ca, pot fi adaptati oricaror cerinte de epilare.

Sistemul de racire foarte sigur actioneaza asupra straturilor superficiale ale pielii atat inainte, cat si in timpul tratamentului, dar si dupa actiunea fiecarui puls. Discomfortul este redus la minimum, inlaturand durerea, iar protectia pielii prin racirea continua este asigurata pe tot parcursul tratamenului.

Eficienta epilarii BBL

Daca dupa prima sedinta de epilare cu ajutorul laserului se realizeaza o reductie a firelor de par in proportie medie de 50%, epilarea BBL produce o indepartare a firelor de par in proportie mult mai mica.

Insa, asocierea in aceeasi sedinta atat a laserului ClearScan, cat si a epilarii BBL mareste considerabil eficienta tratamentului, reductia foliculilor pilosi fiind de peste 63% dupa primul tratament. Inconvenientul il constituie durata de timp crescuta a tratamentului, dat fiind faptul ca se aplica pe aceeasi zona doua epilari consecutive. Si pretul sedintei este mai crescut, dar tinand cont ca numarul sedintelor va scadea semnificativ, acesta nu poate reprezenta un dezavantaj.

Toate detaliile referitoare la epilarea permanent progresiva BBL sunt similare epilarii prin LaserClearScan. Vizitati aceasta sectiune.

Galerie foto