GET:
Array
(
    [page] => hidratarea-si-regenerarea-pielii-cu-acid-hialuronic
)
Ce nada mica sunt! ♥

Hidratarea si regenerarea pielii cu acid hialuronic

Hidratarea si regenerarea pielii cu acid hialuronic

Vreti sa aveti o piele mult mai hidratata, mai neteda si mai luminoasa? Incercati Vital! Restylane Vital este un gel care contine acid hialuronic, stabilizat, nonalergenic care se integreaza natural in piele si ajuta la restabilirea echilibrului hidric al acesteia, inbunatatind structura si elasticitatea pielii. Pielea va avea astfel un aspect mult mai neted prin inbunatatirea asprimii pielii si a urmelor lasate de mici cicatrici, de porii dilatati si de riduri. Vital se foloseste pentru a reda pielii hidratarea si elasticitatea care se pierde odata cu trecerea anilor sau datorita expunerii la factori poluanti.

Restylane Vital

Hidrateaza si reface pielea din interior, inducand vitalitate si regenerare pielii expusa prea mult la soare, sau pentru pielea imbatranita. Perfect pentru vitalitatea si hidratarea fetei, si pentru suprafetele unde trecerea anilor si factorii externi au dus la imbatranirea pielii de pe gat, decolteu si partea exterioara a mainilor.

Restylane Vital Light

Pentru hidratarea si intinerirea fetei, pentru gat, decolteu si suprafata externa a mainilor. Restylane Vital Light ajuta pielea mai fina si mai tanara dar deteriorata datorita expunerilor indelungate la soare sau pentru o piele care nu este destul de hidratata in general sau care este imbatranita prematur. Restylane Vital Light induce din interior o noua vitalitate si elasticitate.

Restylane Vital este cea mai usoara, rapida si sigura metoda de tratament a fetei, gatului, decolteului si mainilor imbatranite, intinzand si tonificand pielea. Astfel se va creea o imagine proaspata si un aspect mai tanar, mai sanatos si cu o vitalitate naturala. Tratamentul consta in aplicarea unor injectii in serie pe suprafata pielii afectate si este lipsita de durere datorita aplicarii unei creme cu efect anestezic.