GET:
Array
(
    [page] => informatii-legale
)
Ce nada mica sunt! ♥

Informatii legale

Despre preturi

Preturile interventiilor laser sunt stabilite per sedinta, numarul sedintelor necesare tratarii unor afectiuni se stabileste cu aproximatie la consultatie, in functie de gravitatea afectiunii, vechimea acesteia, factorii favorizanti, istoricul afectiunii, factorii asociati. Numarul sedintelor poate sa nu fie acelasi la toti pacientii, deoarece rezultatul interventiillor laser este diferit in functie de tipul de piele si de raspunsul individual al fiecarui pacient.

Preturile sunt valabile incepand cu data de 15.01.2012.
Preturile includ TVA.
Preturile sunt exprimate in euro, iar plata se face la cursul BNR+1,5% din ziua interventiei si se pot efectua in numerar sau prin card bancar.
Preturile afisate sunt preturi aproximative si se stabilesc dupa consultatia initiala, atunci cand se face evaluarea pacientului.
Preturile pot varia in functie de durata interventiei, dimensiunile leziunii sau suprafata tratata.
Preturile includ controalele dupa interventie laser/chirurgie, pansamentele dupa interventii si extragerea firelor de sutura.
Preturile nu includ medicatia si investigatiile necesare pentru efectuarea unor interventii laser/chirurgicale.

In cazul in care pacientul doreste sa urmeze o sedinta imediat dupa consultatie, atunci consultatia va fi gratuita.

Orice tratament sau interventie va fi efectuata in cadrul Class MediSpa numai dupa consimtamantul dumneavoastra. Prin semnarea acestuia ne asiguram ca ati inteles pe deplin interventia pe care o solicitati si care va este recomandata. Orice nelamurire pe care o aveti in acest sens o puteti solicita medicului curant.

Program

Luni-Vineri: 10:00–20:00

Consultatii

Consultatie – 150 ron
Consultatie urgenta – 250 ron

Class MediSpa isi rezerva dreptul de a modifica programul de lucru si preturile afisate ori de cate ori considera necesar.