GET:
Array
(
    [page] => interventii-nonchirurgicale
)
Ce nada mica sunt! ♥

Interventii nonchirurgicale

Excelenta in Laser—Class MediSpa detine cel mai performant laser din lume!

In cadrul unui studiu efectuat in septembrie 2011 de catre “The Medical Spa MD Physician Report” in clinicile medicale de tip MediSpa si Laser Clinics din SUA, Canada, America de Sud, Europa si Australia, laserul pe care Class MediSpa in foloseste de mai bine de 5 ani, s-a clasat pe locul I. Sciton Laser Profile este cel mai folosit laser in cabinetele medicale din lume obtinand cel mai ridicat punctaj din punct de vedere al performantelor clinice obtinute, dar si al sigurantei pacientului.

Laserul pe care il veti gasi la Class MediSpa trateaza probleme estetice cum ar fi ridurile, cicatricile postoperatorii sau post acnee, leziunile pigmentare sau afectiunile vasculare. De asemenea, acest laser previne imbatranirea prematura a pielii prin interventii invazive sau noninvazive care regenereaza si remodeleaza pielea. Pe langa toate acestea, epilarea permanent progresiva se realizeaza cu eficienta si rapiditate, datorita unui unui scanner care transmite secvential razele laser pe o suprafata intinsa si la o adancime precisa, ghidate de computer. Procedurile ablative, cum ar fi peelingul laser de diferite adancimi, se realizeaza prin ablatia precisa, ghidata de computer, a unui strat din piele, comparativ cu imprecizia peelingului chimic sau insuficienta altor sisteme laser.

La Class MediSpa fiecare procedura laser este optimizazata individual. Prin suprafata mare generatoare de unde laser, sistemul trateaza arii mai mari de piele, comparativ cu alte aparate, iar sistemul avansat de racire a pielii protejeaza tegumentul de reactii secundare negative. Toate interventiile se realizeaza computerizat, dupa evaluarea individuala si personalizarea protocolului pentru fiecare pacient in parte.