GET:
Array
(
    [page] => interventii-nonchirurgicale
    [subpage] => cuperoza
)
Ce nada mica sunt! ♥

Cuperoza

Variante de tratament

Preturi

Vezi preturile

Pretul se calculeaza in functie de numarul vaselor care urmeaza a fi tratate, respective dupa numarul pulsurilor laser aplicate. Acest numar este contorizat pe display-ul aparatului. Astfel, 250 pulsuri aplicate = 100 euro.

Preturile afisate sunt preturi aproximative si se stabilesc dupa consultatia initiala, atunci cand se face evaluarea pacientului. Preturile pot varia in functie de durata interventiei, dimensiunile leziunii sau suprafata tratata. Mai multe informatii despre preturi.

Cuperoza - o afectiune a pielii favorizata de sezonul rece

Roseata difuza si pregnanta aparuta la nivelul fetei constituie pentru persoanele afectate nu numai o problema estetica, pe care incearca sa o ascunda prin tot felul de trucuri cosmetice, ci si un discomfort zilnic prin senzatia de arsura provocata de pielea uscata.

Dilatatia permanenta si vizibila a vaselor de sange ale fetei este o afectiune frecventa, care apare in special la femeile cu varste intre 30-50 de ani. Este cunoscuta sub numele de cuperoza si constituie doar o etapa intermediara in aparitia rozaceei - boala inflamatorie, la care pe langa roseata persistenta apar pustule pline cu secretii purulente.

Frigul si emotiile - cauze ale inrosirii difuze a fetei

Variatiile de temperatura, alimentele picante, alcoolul, dar si emotiile si starile anxioase sunt doar cativa dintre factorii care contribuie la aparitia episoadelor de cuperoza. Dezechilibrele hormonale, sarcina sau utilizarea abuziva a unguentelor dermatologice care contin corticoizi sunt alte cauze care fac ca episoadele de "flush" sa se intensifice.

Rozaceea si rinofima - complicatii ale cuperozei

Vasele fine si dilatate aparute la suprafata pielii fetei, ramificate si de culoare rosie sau violet-purpurie apar initial in mod simetric, pe pometi si pe aripile nasului. Ulterior, aceasta roseata devine difuza si se poate complica cu acne rozacee aparuta pe vasele dilatate. In lipsa unui tratament correct, aceasta afectiune poate avansa, fiind posibile modificari in structura tesutului conjunctiv din piele, care va cunoaste o dezvoltare anarhica. Asa apar deformarile si neregularitatile aparute la nivelul nasului, cunoscute sub numele de rinofima. Pielea ingrosata si cu porii dilatati pot afecta insa si barbia sau urechea.