GET:
Array
(
    [page] => interventii-nonchirurgicale
    [subpage] => fermitate-piele
)
Ce nada mica sunt! ♥

Fermitate piele

Variante de tratament

Preturi

Vezi preturile

Skin Tyte

  • fata – 250 euro / sedinta
  • gat – 150 euro / sedinta
  • abdomen – 300 euro / sedinta
  • fese – 200 euro / sedinta

ProFractional (facial)

500–600 euro/sedinta.

Profractional XC (facial)

550–650 euro/sedinta.

Interventie laser 3D MicrolaserPeel + ProFractional XC (Gold Treatment for Face)

800–850 euro/sedinta.

Preturile afisate sunt preturi aproximative si se stabilesc dupa consultatia initiala, atunci cand se face evaluarea pacientului. Preturile pot varia in functie de durata interventiei, dimensiunile leziunii sau suprafata tratata. Mai multe informatii despre preturi.

Despre fermitatea pielii

Este adevarat ca nu putem influenta un proces programat genetic. Dar putem preveni si imbunatati transformarile aparute in structura pielii.

Pe masura ce inaintam in varsta, aspectul si structura pielii se schimba. Este un proces normal, care masoara varsta biologica, dar si preocuparea fiecaruia dintre noi pentru a avea o piele sanatoasa si frumoasa.

Odata cu trecerea anilor, structura osoasa scade in volum, iar forta gravitationala invinge fibrele elastice din piele. Asa ca, mai subtiata si mai putin elastica, pielea va deveni flasca si ridata.

Mai mult, acidul hialuronic scade ca ritm de producere, astfel incat, legatura dintre fibrele elastic si colegen nu mai este atat de solida. Retinerea apei si hidratarea adecvata a pielii nu se mai realizeaza, datorita lipsei de acid hialuronic.

Sarcina sau tulburarile hormonale, modificarile de greutate sau un stil de viata nesanatos pot provoca slabirea elasticitatii pielii sau chiar rupturi ale fibrelor elastice.

Toti acesti factori slabesc tonusul pielii si duc la aparitia ridurilor.