GET:
Array
(
    [page] => interventii-nonchirurgicale
    [subpage] => fotointinerire
)
Ce nada mica sunt! ♥

Fotointinerire

Variante de tratament

Preturi

Vezi preturile

BBL

300 euro / sedinta.

Preturile afisate sunt preturi aproximative si se stabilesc dupa consultatia initiala, atunci cand se face evaluarea pacientului. Preturile pot varia in functie de durata interventiei, dimensiunile leziunii sau suprafata tratata. Mai multe informatii despre preturi.

Despre fotointinerire

Inaintarea in varsta si soarele...doi factori care afecteaza pielea, lipsind-o de catifelarea de altadata, inlocuind aspectul normal cu o piele laxa, pete inchise la culoare sau chiar inrosiri ale obrajilor. Vasele incep sa fie vizibile, iar acneea nu poate fi stapanita, lasand urme care nu pot fi acoperite cu nici un machiaj.

Un stil de viata dezechilibrat, fumatul sau consumul de alcool contribuie in mod considerabil la reducerea cantitatii de colagen si fibre elastice, scazand dramatic calitatea pielii.

Toate aceste modificari pot fi atenuate printr-un tratament non-invaziv, care foloseste lumina intens pulsata pentru reducerea ridurilor, a petelor pigmentare si a vaselor vizibile, dar si pentru a atenua cicatrici sau acne.