GET:
Array
(
    [page] => interventii-nonchirurgicale
    [subpage] => hemangioame
)
Ce nada mica sunt! ♥

Hemangioame

Variante de tratament

Preturi

Vezi preturile

Pretul se calculeaza in functie de numarul pulsurilor laser aplicate.

  • intre 1-10 pulsuri – 12 euro / puls
  • intre 11-30 pulsuri – 10 euro / puls
  • peste 31 pulsuri – 8 euro / puls
Preturile afisate sunt preturi aproximative si se stabilesc dupa consultatia initiala, atunci cand se face evaluarea pacientului. Preturile pot varia in functie de durata interventiei, dimensiunile leziunii sau suprafata tratata. Mai multe informatii despre preturi.

Despre hemangioame

Prezente sub forma unor pete de culoare rosie-violacee, de dimensiuni si forme variate, hemangioamele sunt anomalii vasculare care se formeaza printr-o aglomerare de vase capilare nou formate.

Hemangioamele pot fi plane sau voluminoase si se dezvolta la nou-nascuti, fiind prezente dupa nastere. In primele luni de viata, acestea cresc treptat in primele zece luni. Dupa aceasta prima faza de proliferare rapida, in cele mai multe cazuri incepe faza de involutie a acestei formatiuni benigne, faza care poate dura intre 1 si 7 ani.

Hemangioamele sunt prezente in special la nivelul fetei si mainilor, aducand un prejudiciu estetic.

In functie de intindere si de profunzime, hemangioamele pot fi plane (asemanatoare petei de vin – port wine stain), tumorale (cu aspect de muguri vasculari, avand extindere si in profunzime), cavernoase (dezvoltate mai ales in straturile profunde aple pielii, avand aspect buretos) sau cirsoide (anomalie sub forma unor comunicari anormale intre vase, care apar in cazul anevrismelor).

Hemangioamele pot fi tratate cu laser Clear Scan, care se aplica in sedinte repetate pe zona afectata, pulsurile laser avand rolul de a strangula vasele din care este format hemangiomul. In timp, prin resorbtie, acestea pot disparea complet. Interventia nu este dureroasa si nu necesita anestezie. Prin aplicarea pulsurilor laser se percep mici intepaturi calde care dispar imediat dupa aplicarea laserului.

In cazul hemangioamelor prezente la copii, este indicat ca tratamentul lor sa inceapa cat mai repede, pentru a limita extensia lor.

Hemangioamele care au intindere mare atat in suprafata, cat si in profunzime, pot avea ca tratament si alte indicatii, care vor fi stabilite dupa consultatie.