GET:
Array
(
    [page] => interventii-nonchirurgicale
    [subpage] => hidratarea-pielii
)
Ce nada mica sunt! ♥

Hidratarea pielii

Variante de tratament

Preturi

Vezi preturile

300 euro / seringa 2 ml.

Preturile afisate sunt preturi aproximative si se stabilesc dupa consultatia initiala, atunci cand se face evaluarea pacientului. Preturile pot varia in functie de durata interventiei, dimensiunile leziunii sau suprafata tratata. Mai multe informatii despre preturi.

Despre hidratarea pielii

Stresul vietii cotidiene sau dezechilibrele aparute in stilul de viata propriu isi lasa amprenta si asupra pielii. Actiunea negativa a tuturor acestor factori amplifica modificarile pe care pielea noastra este nevoita sa le suporte odata cu trecerea anilor.

Supusa actiunii ultravioletelor si a toxinelor pe care organismul nu le mai poate elimina, sufocata in acelasi timp de un metabolism prabusit care nu mai poate reinnoi intr-un ritm normal celulele, pielea capituleaza in acest razboi. Daca pana la varsta de 20-30 de ani era ajutata de o productie constanta de acid hialuronic propriu, dupa 30 de ani, productia de acid hialuronic scade dramatic. Rolul acestei substante este de a lega moleculele de apa si a mentine nivelul hidratarii pielii. In lipsa ei, pielea capata un aspect uscat, subtire si flasc. Degradarea colagenului este un alt factor responsabil de afectarea pielii, provocand scaderea tonusului si a elasticitatii pielii.

Ne putem mentine o piele hidratata si proaspata, fara riduri?

Da, cu ajutorul MicroLaserPeel - peelingul superficial, in combinatie cu injectarea intradermica de acid hialuronic.

Pielea e sufocata de noxele din jur si de dezechilibrele din interiorul organismului. De aceea, metabolismul este dereglat si nu se mai reinoieste asa cum ar trebui. De aceea se usuca mai repede, se deshidrateaza si apar si cosurile. Daca nu exfoliem cum trebuie pielea, orice am pune pe piele nu se absoarbe cum trebuie.

Peelingul laser, chiar cel mai superficial, nu numai ca indeparteaza foarte sigur celulele, dar si stimuleaza regenerarea pielii din interior. 

De fapt, actiunea laserului este de stimulare a unor celule (fibroblastii) care genereaza noi fibre de colagen si elastina.

O piele exfoliata corect este gata sa accepte si sa integreze agenti active de hidratare si de refacere!

Aport suplimentar de acid hialuronic injectat in dermul mediu si profund este cheia cu care se mentine balanta hidrica din interiorul pielii! Rolul acidului hialuronic injectat este de a lega elastina si colagenul intr-o structura puternica, de sustinere a pielii, dar si de a atrage apa si a mentine hidratarea pielii.