GET:
Array
(
    [page] => interventii-nonchirurgicale
    [subpage] => micropigmentarea
)
Ce nada mica sunt! ♥

Micropigmentarea

Preturi

Vezi preturile

Contur buze: 250 euro

Contur buze + pigmentarea totala a acestora: 350 euro

Contur ochi pleoapa inferioara si superioara: 250 euro

Contur sprancene: 250 euro

Preturile includ: consultie si consiliere initiala, sedinta de tatuare propriu-zisa, sedinta de corectie (a doua tatuare la interval de 1 luna - daca este nevoie), pensat (daca este nevoie) si crema post tratament.

Preturile afisate sunt preturi aproximative si se stabilesc dupa consultatia initiala, atunci cand se face evaluarea pacientului. Preturile pot varia in functie de durata interventiei, dimensiunile leziunii sau suprafata tratata. Mai multe informatii despre preturi.

Machiajul permanent potenteaza frumusetea nativa. Poti scapa de grija machiajului zilnic, pentru o perioada mai lunga de timp.

Marele avantaj al machiajului permanent este acela ca iti pune in valoare trasaturile frumoase si ti le corecteaza pe cele de care esti mai putin multumita, astfel ca tu sa arati perfect.

Micropigmentarea semipermanenta este o interventie care se recomanda tuturor persoanelor care au nevoie de mici corectii, corectii ce nu pot fi realizate fara ajutorul micropigmentarii. Aceste interventii se fac cu pigmenti natrurali, care nu isi modifica nuanta in timp. Machiajul cu rezultate semipermanente este o procedura care ne ajuta sa economisim atât timp, cat si bani, ca sa nu mai vorbim de faptul că nu toată lumea este atat de priceputa la arta machiajului. In plus, aspectul este mereu proaspat, bine conturat, iar...dimineata este perfect!

De exemplu, atunci cand nu putem obtine prin stilizarea sprancenelor rezultatul dorit astfel incat sa fie intr-o concordanta cu morfologia fetei aici intervine specialistul in micropigmentare! Micropigmentarea este o procedura cunoscuta sub numele de machiaj semipermanent, machiaj care arata extreme de natural, fara sa interactioneze cu machiajul clasic .

Pe langa faptul ca prin aplicarea acestei metode obtinem sprancenele mult visate aceasta, forma va fi foarte usor de intretinut. Nuanta pigmentului ales trebuie sa fie cat mai apropiata de nuanta naturala a parului deoarece este important sa nu ne indepartam de ceea ce a inzestrat natura. Acest pigment se va oxida in timp, fiind necesara reimprospatarea printr-o alta sedinta de micropigmentare, facuta o data la 2 ani.

Procedura nu este dureroasa, deoarece micropigmentarea se face cu un aparat special (a nu se confunda cu aparatul pentru body tatoo), se folosesc pigmenti organici, sub forma de monodoze si materiale de unica folosinta. Acele folsite la micropigmentare si capetele acestora sunt de asemenea de unica folosinta!

In ceea ce priveste machiajul semipermanent al buzelor putem corecta micile asimetrii sau …le facem mai voluptoase.

Putem apela la micropigmentare si pentru conturul ochilor , atunci cand dorim sa aratam tot timpul perfecte ! Procedura de micropigmentare este o interventie destul de fina, de dificila, de aceea, aceasta trebuie efectuata de catre un specialist in micropigmentare, cu un simt estetic foarte bine dezvoltat si multa experienta in domeniu.

In clinica noastra, interventia se face de catre un profesionist, substantele folosite sunt naturale, iar rezultatele sunt cele asteptate.

Pigmentii folositi sunt organici ceea ce inseamna ca nu exista riscul ca nuanta aleasa sa bata in albastru , rosu sau verde ba dimpotriva odata cu trecerea timpului aceasta se diminueaza din intensitate pana la nuanta pielii iar in aproximativ 3 ani se sterg definitiv de pe piele motiv pentru care recomandam clientelor sa revina la o reimprospatare la un an si jumatate si astfel sprancenele vor arata tot timpul perfect!