GET:
Array
(
    [page] => interventii-nonchirurgicale
    [subpage] => papiloame
)
Ce nada mica sunt! ♥

Papiloame

Variante de tratament

Preturi

Vezi preturile

50 ron / leziune.

Preturile afisate sunt preturi aproximative si se stabilesc dupa consultatia initiala, atunci cand se face evaluarea pacientului. Preturile pot varia in functie de durata interventiei, dimensiunile leziunii sau suprafata tratata. Mai multe informatii despre preturi.

Despre papiloame

Papiloamele sunt considerate, eronat, a fi alunite. Ele sunt de fapt excercente dezvoltate pe pielea gatului, toracelui sau in axile, cauzate de un virus localizat pe piele. Papiloamele cresc si se inmultesc in perioadele de scadere a imunitatii sau in cazul expunerilor la soare. Ele sunt de culoarea pielii sau chiar mai inchise la culoare si sunt confundate cu alunitele. Papiloamele se prind de piele printr-un piciorus, care de multe ori este rasucit sau rupt prin mici traumatisme. Tratamentul lor consta in indepartarea cu ajutorul laserului, fara niciun risc, vindecarea pacandu-se fara a lasa urme.

Indepartarea aluntelor si a papiloamelor se face fie prin interventie chirurgicala, fie prin excizie laser. Pentru a recomanda interventia potrivita este nevoie mai intai de un consult la medicul specialist!