GET:
Array
(
    [page] => interventii-nonchirurgicale
    [subpage] => peeling-laser
)
Ce nada mica sunt! ♥

Peeling laser

Variante de tratament

Preturi

Vezi preturile
Procedura Pret
Peeling laser superficial (MicroLaserPeel) (facial) 250–350 euro
Peeling laser profund (Laser Skin Peel) (facial) 250–400 euro / 1 zona
Peeling laser ProFractional (facial) 500–600 euro
Peeling laser ProFractional XC (facial) 550–650 euro
Peeling laser combinat – MicroLaserPeel + ProFractional XC - Gold Treatment for Face 700–850 euro
Peeling laser superficial + BBL pentru pete pigmentare (facial) 350–450 euro
Peeling laser ProFractional + BBL pentru pete pigmentare (facial) 550–650 euro
Peeling laser fete dorsale maini 100 euro
Preturile afisate sunt preturi aproximative si se stabilesc dupa consultatia initiala, atunci cand se face evaluarea pacientului. Preturile pot varia in functie de durata interventiei, dimensiunile leziunii sau suprafata tratata. Mai multe informatii despre preturi.

Stiati ca scrub-urile zgarie pielea si o fac vulnerabila? Chiar daca imediat se observa o curatire a pielii, in timp, aceste iritatii neuniforme altereaza stuctura tegumentului! 
Cea mai eficienta si sigura metoda este exfolierea laser, care indeparteaza uniform straturile suferficiale, stimuland in acelasi timp regenerarea din profunzime a pielii.

De ce sa alegem un peeling laser in locul peelingului chimic?

Peelingul chimic se realizeaza prin aplicarea pe piele a unui acid, o substanta care indeparteaza celulele prin chemoexfoliere, cu alte cuvinte prin corodarea epidermei. Aplicarea substantei chimice se face manual, fara a avea precizia unui contact uniform pe intreaga suprafata a pielii. Peelingul chimic exfoliaza pielea, fara a avea efecte pozitive de stimulare si regenerare a celulelor dermice profunde. Reactiile secundare negative care pot aparea dupa peelingul chimic sunt frecvente: depigmentari, hiperpigmentari ale pielii, formarea de cicatrici vicioase aparute in procesul de refacere a epidermei. Peelingul chimic, in special cel cu fenol determina scaderea capacitatii pielii de a forma pigmentii care o protejeaza de soare, de aceea protectia impotriva ultravioletelor trebuie sa fie aplicata riguros, fiind deseori insuficienta!

Peelingul laser indeparteaza neajunsurile peeling ului chimic:

  • se realizeaza prin aplicarea unui fascicul de lumina, cu o energie suficienta pentru exfolierea precisa si uniforma a unei grosimi ale epidermei selectate prin computer.
  • lungimea de unde a laserului folosit are drept tinta stimularea fibroblastului , cu rol esential in regenerarea pielii din profunzime, prevenind imbatranirea acesteia!
  • este eliminata imprecizia peelingului chimic, prin folosirea computerizata a unui scanner care realizeaza procedura selectata de medicul specialist, in concordanta cu tipul de piele, zona tratata, scopul realizarii interventiei si dorintele pacientului.
  • efectele secundare de tipul tulburarilor ale pigmentare sunt foarte rare si apar doar la pacientii cu deficiente ale cicatrizarii sau ale pigmentarii si care nu au respectat indicatiile medicale.

Se poate folosi simultan in combinatie cu alte interventii laser, pentru a trata diverse afectiuni ale pielii: cicatrici postoperatorii sau aparute dupa acnee, pete pigmentare, riduri fine, etc, sau in combinatie cu tratamente injectabile.

Peelingul laser este recomandat la orice varsta, fara a avea efecte secundare! Peelingul laser nu este cancerigen, nu imbatraneste pielea, nu o rideaza prematur! Dimpotriva! Pe langa efectul de stimulare a producerii de colagen si elastina, imbunatateste aspectul exterior, textura si tonicitatea pielii.

Exfolierea pielii prin acest timp de peeling este imperios recomandata, deoarece elibereaza pielea sufocata de celulele degradate, care nu isi mai pot urma turn-overul normal din cauza factorilor nocivi externi, a unui stil de viata dezechilibrat si a tulburarilor hormonale.

Prin aceasta exfoliere corecta si necesara, pielea respira mult mai bine, iar cremele aplicate sunt mult mai eficient absorbite!

Peelingul laser mentine sanatatea pielii noastre!