GET:
Array
(
    [page] => interventii-nonchirurgicale
    [subpage] => pori-dilatati
)
Ce nada mica sunt! ♥

Pori dilatati

Variante de tratament

Preturi

Vezi preturile
Procedura Pret
Peeling laser superficial (MicroLaserPeel) (facial) 250–350 euro
Peeling laser PROFRACTIONAL (facial) 500–600 euro
Peeling laser PROFRACTIONAL – XC (facial) 550–650 euro
Peeling laser combinat – Microlaserpeel + ProFractional XC - Gold Treatment for Face 700–850 euro
Preturile afisate sunt preturi aproximative si se stabilesc dupa consultatia initiala, atunci cand se face evaluarea pacientului. Preturile pot varia in functie de durata interventiei, dimensiunile leziunii sau suprafata tratata. Mai multe informatii despre preturi.

Despre porii dilatati

“Mi se incarca fata ingrozitor, iar sa maschez porii dilatati imi este imposibil”. Nu de putine ori auzim aceste cuvinte si foarte multe persoane, femei si barbati, se confrunta cu astfel de problem ale tenului.

Porii sunt de fapt deschieri ale canlelor excretoare ale glandelor gebacee la suprafata pielii, care descarca aici un ulei cu rol protector impotriva variatiilor de temperatura, a bacteriilor si a noxelor din mediul inconjurator. Activitatea glandelor sebacee nu este anormala decat in situatia in care, datorita dereglarilor aparute la nivelul pielii, au o activitate crescuta si produc mai mult sebum decat este necesar, fiind nevoite sa il elimine la suprafata pielii…printr-un por mai dilatat. Asa apare aspectul acela neplacut de coaja de portocala.

Daca acestor factori se asociaza si un deficit de descuamare a pielii, atunci aparitia acneeei este iminenta. Cantitatea mare de celule moarte care nu se poate elimina sau aplicarea produselor cosmetice care blocheaza eliminarea sebumului determina multiplicarea bacteriilor de la suprafata pielii, aparand astfel inflamatia si acneea.

In unele situatii, sebumul prezent la nivelul porilor se oxideaza la contactul cu aerul, formandu-se punctele negre sau comedoanele.

Cum scapam de porii dilatati?

Incercarile de pana acum de aplicare a bailor de aburi si de extractie a punctelor negre prin manevre manuale au dus in multe cazuri la aparitia cicatricilor la nivelul pielii. Mai mult, prin aceasta manevra nu se elimina decat dopul existent la suprafata pielii, lasand loc aparitiei altuia la scurt timp.

Lotiunile tonice sau aplicarea unor solutii care usuca pielea este de asemenea insuficienta si chiar exagerata prin faptul ca, eliminand in exces cantitatea filmului lipidic protector, se declanseaza o activitate mult mai sustinuta a glandelor sebacee, care detecteaza o piele mai uscata decat de obicei.

Solutia cea mai buna, pentru o lunga perioada de timp este extractia unei parti a glandelor sebacee si a canalelor lor excretoare prin procedee laser care revigoreaza pielea si o curata din profunzime. ProFractional este procedeul cu cele mai bune rezultate pentru acesata afectiune deloc placuta a pielii.