GET:
Array
(
    [page] => interventii-nonchirurgicale
    [subpage] => regenerarea-pielii
)
Ce nada mica sunt! ♥

Regenerarea pielii

Variante de tratament

Preturi

Vezi preturile
Procedura Pret
Peeling laser superficial (MicroLaserPeel) (facial) 250–350 euro
Peeling laser profund (Laser Skin Peel) (facial) 250–400 euro / 1 zona
Peeling laser ProFractional (facial) 500–600 euro
Peeling laser ProFractional – XC (facial) 550–650 euro
Peeling laser combinat – Microlaserpeel + ProFractional XC - Gold Treatment for Face 700–850 euro
Fotointinerire BBL (pete pigmentare, rozacee) (facial) 300 euro/sedinta
SkinTyte – pentru cresterea tonusului si a fermitatii pielii ("piele cazuta")
fata – 250 euro / sedinta
gat – 150 euro / sedinta
abdomen – 300 euro / sedinta
fese – 200 euro / sedinta

(1 zona = zona periorala – buza superioara, santuri nazolabiale, buza inferioara)

Preturile afisate sunt preturi aproximative si se stabilesc dupa consultatia initiala, atunci cand se face evaluarea pacientului. Preturile pot varia in functie de durata interventiei, dimensiunile leziunii sau suprafata tratata. Mai multe informatii despre preturi.

Imbatranirea pielii este o consecinta inevitabila a trecerii anilor, tradand fie varsta, fie modul in care am avut grija de noi.

Procesul natural de imbatrnire a pielii incepe inainte de varsta de 25 de ani, fara efecte vizibile insa. Imbatranirea isi face aparitia mai tarziu, fiind un proces programat genetic.

Incetinirea producerii de colagen, elastina si acid hialuronic provoaca scaderea tonusului si a fermitatii si aparitia ridurilor.

Apararea pielii in fata razelor soarelui scade, prin pierderea celulelor producatoare de melanina, pigmentul cu actiune protectoare. Astfel, pielea se subtiaza si se rideaza. Pierderea tesutului adipos, resorbtia osoasa si scaderea productiei de sebum sunt alti factori care contribuie la imbatranirea pielii.

Putem sa prevenim si sa incetinim imbatranirea pielii!

Interventiile laser performante aduc imbunatatiri considerabile la nivelul texturii pielii. Energiile laserului sau BBL-ului au ca tinta tocmai celula generatoare de colagen si elastina din piele si anume fibroblastul, prin a carei stimulare regenereaza pielea, aducandu-i calitatile pe care le-a pierdut in timp. Facute de la varste tinere, aceste interventii pot preveni procesul de imbatranire si il pot chiar stopa pentru o perioada de timp!