GET:
Array
(
    [page] => interventii-nonchirurgicale
    [subpage] => riduri
)
Ce nada mica sunt! ♥

Riduri

Variante de tratament

Preturi

Vezi preturile
Procedura Pret
Tratamentul ridurilor profunde cu preparate injectabile temporare (Acid Hialuronic) 350 euro / seringa 1ml
Tratamenul ridurilor cu Toxina Botulinica
o zona - 150 euro
trei zone (etajul superior facial) – 420 euro
Peeling laser superficial (MicroLaserPeel) (facial) 250–350 euro
Peeling laser profund (Laser Skin Peel) (facial) 250–400 euro / zona
Peeling laser ProFractional (facial) 500–600 euro
Peeling laser ProFractional XC (facial) 550–650 euro
Peeling laser combinat – MicroLaserPeel + ProFractional XC - Gold Treatment for Face 700–850 euro
Mezoterapie - Reparestim 100 euro / sedinta de 100cm²
(1 zona = zona periorala – buza superioara, santuri nazolabiale, buza inferioara)
Preturile afisate sunt preturi aproximative si se stabilesc dupa consultatia initiala, atunci cand se face evaluarea pacientului. Preturile pot varia in functie de durata interventiei, dimensiunile leziunii sau suprafata tratata. Mai multe informatii despre preturi.

Chiar daca ridurile fac parte din procesul natural de imbatranire a pielii, nu inseamna ca ele si-au castigat suveranitatea. Si ridurile se pot trata!

De ce apar ridurile?

Aparitia unui rid nu inseamna ca…am imbatranit. Pielea isi modifica structura chiar inainte de 20 de ani. Textura si tonusul pielii cunosc schimbari nu numai datorita inaintarii in varsta, ci si din alte cauze, care depind direct de fiecare dintre noi: stresul, nicotina, consumul exagerat de alcool si cafea, noptile pierdute, protectia solara insuficienta, utilizarea inadecvata a cosmeticelor …sunt doar cateva “motive” pentru care apar ridurile.

Toti acesti factori contribuie la modificarea elasticitatii pielii, prin scaderea sintezei colagenului si a elastinei. Alaturi de piele se modifica si muschii si oasele fetei. Pe o structura osoasa care a scazut in volum si o musculatura dezvoltata de expresiile faciale, pielea, mai subtiata si mai putin elastica, se…rideaza.

Este adevarat ca ridurile incep sa fie vizibile din a treia si a patra decada a vietii, insa ele incep sa evolueze cu mult timp inainte.

Putem ascunde ridurile!

Exprimand uneori intristare, alteori manie, ridurile sunt subiectul unor dezbateri interioare intense. Alteori, pot reprezenta insa doar o problema estetica. Oricare ar fi motivul, ridurile se pot trata.

Ridurile sunt de fact cicatrici aparute la nivelul pielii prin forfecarea repetata a acesteia din cauza miscarii muschilor de sub piele sau prin plicaturarea pielii provocata de scaderea cantitatii de acid hialuronic, collagen si elastina, toate aggravate de gravitatie sau de intretinerea necorespunzatoare a pielii.

Exista multe metode de estompare sau de atenuare a ridurilor. Cea mai cunoscuta fiind injectarea de toxina botulinica – o cale simpla, care indeparteaza temporar ridurile dinamice fine din jurul ochilor si de pe frunte. Tratamentul se bazeaza pe blocarea impulsului nervos si relaxarea musculaturii care cuteaza pielea, dandu-i acesteia un aspect intins si relaxat.

Ridurile mai adanci sunt imbunatatite prin redarea volumului pierdut in decursul anilor, deci prin injectare de acid hialuronic sau alte preparate temporare sau semipermanente.

In fine, daca urmele lasate de aceste cicatrici in piele (respective ridul in sine) nu dispar, atunci laserul este tratamentul minune, care poate sa slefuiasca pielea in asa fel incat sa refaca structura acesteia si sa indeparteze urma lasata de riduri.