GET:
Array
(
    [page] => interventii-nonchirurgicale
    [subpage] => venectazii
)
Ce nada mica sunt! ♥

Venectazii

Variante de tratament

Preturi

Vezi preturile

Pretul se calculeaza in functie de numarul vaselor care urmeaza a fi tratate, respectiv dupa numarul pulsurilor laser aplicate – 250 pulsuri = 100 euro.

Preturile afisate sunt preturi aproximative si se stabilesc dupa consultatia initiala, atunci cand se face evaluarea pacientului. Preturile pot varia in functie de durata interventiei, dimensiunile leziunii sau suprafata tratata. Mai multe informatii despre preturi.

Inestetice si destul de greu de ascuns, vasele de sange vizibile de pe fata si de pe picioare, hemangioamele, dar si roseata persistenta din obraji devin adevarate obsesii.

Cauzele care duc la aparitia acestor vase de culoare rosie-violacee sunt multiple: mostenirea genetica, statusul hormonal (sarcina, pubertate, menopauza), contraceptivele, tratamentul de substitutie hormonala din menopauza, episoade trombotice in antecedente, sedentarismul, obezitatea.

Aceasta afectiune este mai frecventa la femei decat la barbati, iar peste 50 % dintre adulti sunt afectati de venectazii.

Si daca modificarile vasculare ale fetei pot fi acoperite cu fond de ten, pentru vasele sparte de la picioare nu erau disponibile decat injectiile sclerozante.

Pana acum, cand tratamentul vascular ClearScan aduce o lungime puternica a undei laser, dar si un sistem de atenuare a durerii si protectie a epidermei. Astfel, pulsul laser traverseaza pielea spre tinta proprie: hemoglobina din vasele de sange, pe care le inchide si le elimina.