GET:
Array
(
    [page] => interventii-nonchirurgicale
    [subpage] => vergeturi
)
Ce nada mica sunt! ♥

Vergeturi

Variante de tratament

Preturi

Vezi preturile

Tratament laser vergeturi (SkinTyte, ProFractional, MLP)

150 euro / 100 cm²

Mezoterapie - Reparestim

100 euro / sedinta de 100cm²

Preturile afisate sunt preturi aproximative si se stabilesc dupa consultatia initiala, atunci cand se face evaluarea pacientului. Preturile pot varia in functie de durata interventiei, dimensiunile leziunii sau suprafata tratata. Mai multe informatii despre preturi.

Vergeturile au fost si continua sa ramana o preocupare estetica a persoanelor care trec prin anumite modificari ale organismului. Sarcina, schimbarile hormonale, utilizarea corticoizilor si activitatea fizica intensa afecteaza calitatatea pielii. Prin actiunea acestor factori, pielea se destinde, iar fibrele elastice se rup. Ereditatea are un rol important in aparitia vergeturilor. Persoanele ale caror rude s-au confruntat cu vergeturile in diferite parti ale corpului, mostenesc o piele nu de buna calitate si au toate sansele ca si pielea lor sa sufere modificari structurale dupa o sarcina sau la variatii ale greutatii corporale.

Vergeturile sunt rezultatul deteriorarii si ruperii fibrelor elastice si a distrugerii colagenului in anumite zone, urmand liniile de rezistenta ale pielii. Ele apar de obicei ca niste cicatrici liniare initial mai fine, dar care cu timpul se latesc. Pielea are un aspect specific: subtiata si cu transparenta crescuta. Cele nou aparute au o culoare violacee care cu timpul devine alb-sidefie.

Peelingul laser si Skin Tyte - in tratamentul pentru vergeturi

Fibrele conjunctive care se rup si care cauzeaza aparitia vergeturilor se gasesc sub stratul superficial al pielii. De aceea, cremele si masajele nu pot avea nici un efect in disparitia lor.

Peelingul cu laser indeparteaza prin vaporizare un strat extrem de subtire din piele. Prin regenerarea acestuia se stimuleaza productia locala a colagenului, urmata de o imbunatatire a texturii pielii.

Recent insa s-a demonstrat ca radiatiile infrarosii cu o anumita lungime de unda, daca ajung in dermul profund produc incalzirea acestuia, urmata de cresterea sintezei de colagen. Skin Tyte este o descoperire noua in cadrul luminii pulsate si este destinat in principal pentru tratamentul non-invaziv al laxitatii pielii. Prin remodelarea colagenului se obtine in cateva sedinte aspectul unui lifting non chirurgical. Acest fenomen este util insa si in cazul vergeturilor, prin umplerea golurilor ramase in urma ruperii fibrelor din structura pielii.

Peeligul superficial efectuat pe zonele cu vergeturi urmat de aplicarea lumini infrarosii prin Skin Tyte stimuleaza productia locala de colagen si imbunatateste textura pielii. Astfel, in cateva sedinte, vergeturile vor fi foarte mult estompate.

Procedura este nedureroasa, deoarece Skin Tyte este prevazut cu un sofisticat sistem de racire a epidermului si dermului atat inainte de aplicare, cat si dupa. Prin acest procedeu laser se imbunatateste semnificativ aspectul vergeturilor.

Pentru disparitia lor completa nu exista solutii. Doar indepartarea lor chirurgicala, prin excizii strict limitate la zonele afectate, urmate de sutura fina a tegumentului poate fi considerata singura metoda de eliminare a vergeturilor. Insa, in urma interventiei chirurgicale vor ramane cicatrici.

De aceea, singura modalitate de a imbunatati calitatea pielii si a aspectului vergeturilor este tratamentul lor dinspre profunzime, care va reface structura straturilor pielii.