GET:
Array
(
    [page] => operatii-estetice
    [subpage] => bodysculpt
)
Ce nada mica sunt! ♥

BodySculpt (CelluSmooth)

Preturi

Vezi preturile

1000 euro pe 200cm². Costurile exacte se calculează după o ședință de evaluare, în funcție de suprafața tratată.

Preturile afisate sunt preturi aproximative si se stabilesc dupa consultatia initiala, atunci cand se face evaluarea pacientului. Preturile pot varia in functie de durata interventiei, dimensiunile leziunii sau suprafata tratata. Mai multe informatii despre preturi.

V-ați gândit vreodată că celulita nu este doar acumularea de grasime sub piele si nicidecum de "toxine" care trebuie eliminate prin drenaj limfatic? V-ați imaginat ce se intâmplă sub pielea aceea deformată, cu aspectul de coajă de portocală? Ei bine, aflați că această mare provocare a femeilor, este determinată, anatomic vorbind, de striuri fibroase verticale care nu vor deloc sa se extindă și strangulează masa de țesut adipos, deformând-o și producând la suprafața pielii denivelarile inestetice. Bărbații sunt…cam scutiți de problema asta, pentru că la ei, aceste striuri sunt dispuse altfel, fără să deformeze grăsimea de sub piele. Asta este, noi suntem înțelegătoare!

Înțelegând cum funcționează celulita, veți ințelege și de ce cremele, masajele sau alte proceduri nu pot avea decat efecte. Sau dacă sunt, ele sunt foarte mici și doar de ameliorare temporară.

Celulita, o afecțiune care este prezentă la mai mult de 85% dintre femei și pentru care s-au încercat toate tratamentele posibile, a reprezentat o problemă greu de păcălit, pentru că toate tratamentele și intervențiile realizate până acum vizau doar scaderea masei de țesut grăsos în zona afectată. Fără a se înțelege că, de fapt, aspectul acela vălurit, total inestetic, cu denivelări și adevărate cocoașe este dat de niște benzi fibroase de țesut, fixe și inextensibile, care leagă straturile superficiale de aponevroza musculară si care tracționează pielea. Printre aceste travee fibroase, grasimea herniază sub piele, deformând pielea în grade variate. Astfel, fără a scăpa de aceste travee fibroase, efortul de scădere a masei adipoase cu sau fără drenaj limfatic, are practic un efect extrem mic și în niciun caz de lungă durată.

Oare ce creme, masaje sau injecții de mezoterapie ar putea sa facă acest lucru? Niciuna! Pentru că distrugerea traveelor fibroase nu se poate realiza decât printr-o sectionare a lor exactă și fermă. Nici măcar bistruriul nu poate face lucrul acesta. Singurul în masură sa le poata rezeca este…laserul. Și nu orice laser, ci acela care are puterea și selectivitatea să excizeze precis sub piele benzile fibroase: CelluSmooth!

În concluzie, celulita nu se poate îndepărta decât prin secționarea septurilor fibroase, omogenizarea și îndepartarea grasimii din zona afectată. Imposibil, până acum, când am introdus în România, în premieră europeană cel mai performant laser la nivel mondial, care se adresează cu succes îndepartarii definitive a celulitei și a depozitelor de grasime localizată care nu cedează la diete și la sport.

Ce presupune BodySculpt by CelluSmoth?

Intervenția CelluSmoth constă în introducerea sub piele a unei canule extrem de subtiri (2mm) printr-o mică incizie (aprox 2 mm), prin care trece o fibră optică care ghidează fasciculul laser, a carui lungime de undă este foarte bine selecționată astfel încat să secționeze benzile fribroase și să elibereze pielea de tensiunea produsa de ele. În același timp, se distrug și aglomerările de celule adipoase. Odată distruse, acestea nu se vor mai reface.

Acest aparat a fost finantat prin Programului Operational Regional 2007-2013
Axa prioriara 4 “Sprijinirea dezvoltarii mediului de afaceri regional si local”
Domeniul de interventie 4.3 “Sprijinirea dezvoltarii microintreprinderilor”

După distrugerea benzilor fibroase și îndepărtrea țesutului adipos în exces, se intervine și asupra creșterii fermității pielii, prin formare de colagen nou. Lucru foarte important pentru o piele afectată de celulită. Creșterea fermității pielii și nivelarea neregularitatilor, se realizează cu un laser special, care denaturează colagenul îmbătrânit și stimulează formarea de colagen nou și contracția fibrei elastice din piele.

Din toate aceste motive, procedura este unica. Nu se poate compara cu nicio alta metoda de îndepartare a celulitei care există în momentul de față (mezoterapie, radiofrecvență, masaj, etc), deoarece niciuna dintre ele nu ajunge să distrugă factorii care produc efectiv deformarile tegumentare (benzile fibroase și grăsimea în exces).

Procedura este minim invazivă, pacienta putând să plece acasă imediat după intervenție. Nu necesită spitalizare, anestezie generală (ci numai anestezie locală), iar întoarcerea în mediul social se poate face a doua zi. Rezultatele se observă și imediat, însă se vor intensifica în decurs de 3-8 săptămâni.

Ești un candidat bun pentru BodySculpt by CelluSmoth?

Candidatul potrivit pentru tratamentul celulitei cu BodySculpt by Cellusmooth este cel care are un grad mediu-moderat de celulită. Dacă celulita este de grad mai mic, atunci procedura se poate realiza prin ProLipo, a doua component importanta a tratamentului BodySculpt, aceasta dedicandu-se în special țesutului adipos.

Timpul de recuperare după BodySculpt by Cellusmooth este minim, pacienta putand sa isi reia activitatea zilnică a doua zi. Este însa recomandată o pauză de sport de o saptamană pentru exercitiile usoare și de 2 săptămâni pentru cele intensive. De asemenea va purta un corset timp de cateva săptămăni.

Intervenția BodySculpt by CelluSmooth se va realiza dupa o consultație, care are rolul de evaluare a gradului celulitei si a indicației terapeutice clare. La consulație pacientul va primi toate recomandarile necesare.