GET:
Array
(
    [page] => operatii-estetice
    [subpage] => liftingul-de-sprancene
)
Ce nada mica sunt! ♥

Liftingul de sprancene

Preturi

Vezi preturile

De la 1000 euro.

Preturile afisate sunt preturi aproximative si se stabilesc dupa consultatia initiala, atunci cand se face evaluarea pacientului. Preturile pot varia in functie de durata interventiei, dimensiunile leziunii sau suprafata tratata. Mai multe informatii despre preturi.

Liftingul de sprancene se poate realiza prin interventie chirurgicala in acelasi timp cu liftingul de frunte, interventie prin care se pot ascensiona si sprancenele.

O alta modalitate prin care se pot arcui sprancenele o constituie injectarea de toxina botulinica pe mijlocul fruntii si in zonele laterale ale sprancenelor, rezultand o arcuire a arcului sprancenos. Prin relaxarea unor fascicule din muschiul frontal si orbicular, se produce contractia doar a partilor laterale ale muschiului frontal, efect care, fiind mai puternic decat contractia muschiului orbicular, produce ridicarea sprancenei.

O a treia metoda de lifting al sprancenelor este printr-o interventie chirurgicala prin care se excizeaza o elipsa de piele, aflata in surplus, din regiunea paroasa a fruntii sau din regiunea temporala, urmata de sutura. Incizia este ascunsa de firele de par si deci este practic invizibila.

Aceste interventii de aplica atat femeilor cat si barbatilor.