GET:
Array
(
    [page] => operatii-estetice
    [subpage] => pro-lipo-plus
)
Ce nada mica sunt! ♥

Lipoaspiratia asistata laser Pro-Lipo Plus

Preturi

Vezi preturile

1000 euro pe 200cm². Costurile exacte se calculează după o ședință de evaluare, în funcție de suprafața tratată.

Preturile afisate sunt preturi aproximative si se stabilesc dupa consultatia initiala, atunci cand se face evaluarea pacientului. Preturile pot varia in functie de durata interventiei, dimensiunile leziunii sau suprafata tratata. Mai multe informatii despre preturi.

Remodelare corporală prin lipoliză / lipoaspirație asistată laser Pro-Lipo Plus

Lipoliza asistatată laser ProLipo Plus este o interventie care vă ajută să scăpati de depozitele de grăsime localizată, fără bisturiu și fără clasica tehnică a lipoaspirației. ProLipo Plus este cea mai nouă tehică de îndepartare a grăsimii care nu poate fi eliminată nici prin dietă și nici prin sport. De asemenea, poate fi folosită la redefinirea rezultatelor obtinute după o lipoaspirație clasică, uniformizând și corectând neregularitățile care rezultă din lipoaspirația chirurgicală. O altă noutate pe care o aduce ProLipo Plus este faptul că acest laser crește tonusul și fermitatea pielii care nu poate fi remodelată după lipoaspirațiile clasice. Rezultatele apar după o singură procedură, fiind evidente după 4-8 saptamani.

Avantajele lipolizei laser cu ProLipo Plus

  • intervenția este minim invazivă și mai puțin traumatică decât lipoaspirația clasică
  • recupararea este rapidă, iar revenirea la viața socială se pot face imediat deoarece sângerarea și edemațierea zonei pe care s-a făcut intervenția sunt minime, datorită coagularii produse de fasciculul laser
  • concomitent cu dizolvarea grăsimii și cu distrugerea celulelor adipoase, se realizează și contracția fibrelor elastice și de colagen, urmată de formarea de colagen nou, crescând astfel tonusul și fermitatea pielii, care nu se poate realiza cu nicio altă intervenție. Se evită astfel aspectul de piele lasătă, care apare deseori după îndepartarea clasică a grăsimii.
  • se ameliorează și vergeturile din zona respectivă
  • permite tratarea anumitor zone cu contur neregulat, greu accesibile lipoaspiației clasice: abdomenul, coapsele, fesele, linia bustului, gâtul și brațele.

Cei mai buni candidați pentru lipoaspirația laser sunt o persoanele sănătoase clinic, fără boli cardiace, hepatice, renale sau pulmonare. Bolile de colagen, hipertensiunea arterială, anumite boli endocrine, obezitatea, problemele de cicatrizare sau de coagulare a sângelui, infecțiile locale sau sarcina reprezintă contraindicații ale lipoaspirației ProLipo Plus.

Anumite afecțiuni cum ar fi herniile sau eventrațiile pot constitui contraindicații ale lipoaspirației laser, până când acestea sunt mai întâi rezolvate chirurgical.

Acest aparat a fost finantat prin Programului Operational Regional 2007-2013
Axa prioriara 4 “Sprijinirea dezvoltarii mediului de afaceri regional si local”
Domeniul de interventie 4.3 “Sprijinirea dezvoltarii microintreprinderilor”

Tehnica lipoaspirației laser constă în folosirea energiei termice a laserului pentru a declansa lichefierea grăsimii. Prin pătrunderea în piele a fasciculului laser se realizează canale și se pregătește grăsimea pentru lipoliză. Energia care generează efectul termic realizează și o hemostază mult mai bună, concomitent cu ruperea membranei celulelor grase, deci cu distrugerea lor.

În afară de celula adipoasă, o altă țintă a laserului este colagenul și fibra elastica din piele. Acțiunea ProLipo Plus este de stimulare a producerii de colagen nou, deci de regenerare a pielii și de contracție a fibrei elastice, efecte care cresc fermitatea și tonusul pielii.

Lipoaspirația laser ProLipo Plus este net superioară lipoaspiratiei chirugicale prin faptul că se reduce timpul de intervenție, traumatizarea țesuturilor este minimalizată prin acțiunea rapidă și atraumatică a laserului, echimozele de după intervenție sunt semnificativ mai mici decât cele provocare de trauma mecanică a lipoaspirației chirurgicale.

De asemenea, ProLipo Plus este diferită de lipoliza realizată prin substantele injectabile (mezoterapie) – procedurăcare nu face decât să elibereze o parte din acizii grași din depozite, fără însă a distruge definitiv și celula adipoasă. Din acest motiv, nici radiofrecvența nu are aceleași rezultate ca lipoliza laser.

Așadar, ProLipo Plus este o procedură laser, minim invazivă, de topire și îndepartare a grăsimilor nedorite. Necesită doar anestezie locală, fără a fi nevoie de anestezie generală. Intervenția este minimă, nu necesită internare și recuperarea se face în cateva zile, pacientul putându-se întoarce la activitatea normală chiar de a doua zi.

Lipoaspirația laser poate fi efectuată doar de catre un chirurg de chirurgie plastică, zonele care pot fi remodelate prin ProLipo Plus fiind: abdomenul superior și inferior, flancurile, șoldurile, talia, coapsele, fesele, brațele, partea superioară a spatelui, genunchii, gâtul, bărbia.