GET:
Array
(
    [page] => peeling-laser-profund-laser-skin-peel
)
Ce nada mica sunt! ♥

Peelingul profund - Contour Laser Skin Peel

Va ganditi ca va apropiati de momentul unui lifting chirurgical, dar va este teama de o interventie chirurgicala? Aveti cicatrici care nu au putut disparea oricat de multe metode ati folosit? Laser Skin Peel a fost conceput pentru a patrunde la adancimi mult mai mari decat un peeling obisnuit, pentru a restaura aspectul tanar si natural al pielii. Prin acest peeling profund sunt indepartate straturi fine din suprafata pielii, in functie de afectiunea care trebuie tratata. Pielea ridata, cu cicatrici sau cu pete pigmentare isi va imbunatati semnificativ aspectul.

Ce este Contour Laser Skin Peel?

Contour este o combinatie a doua lasere care revolutioneaza peelingul cu laser, permitand penetrarea la adancimi diferite in straturile pielii. Astfel, remodelarea structurii pielii prin acest tip de peeling va asigura tratamentul celor mai variate si mai dificile afectiuni.

Ce afectiuni pot fi tratate cu ajutorul Contour Laser Skin Peel?

  • Riduri
  • Cicatrici dupa acne
  • Lentigo solar
  • Cicatrici hipertrofice
  • Cicatrici postoperatorii
  • Nevi pigmentari
  • Keratoza actinica

Ce zone pot fi tratate?

Laser Skin Peel se poate aplica la nivelul tururor zonelor, dar cele mai frecvente proceduri se adreseaza fatei, gatului, decolteului si mainilor.

Cum actioneaza Contour Laser Skin Peel?

Prin emiterea unei lungimi de unda laser care este absorbita preferential de apa din colagenul imbatranit, acest tratament poate realiza ablatia unui strat variabil din piele, concomitant cu contractia puternica a fibrelor elastice, reducand aspectul ridurilor sau ale altor modificari nedorite. Pielea imbatranita este remodelata in acelasi timp intr-o noua structura. In timp ce noi celule se formeaza in decursul procesului de vindecare, pielea va deveni mai catifelata si cu un aspect mult mai tanar. Acesta este de fapt o interventie de refacere a structurii si a suprafetei pielii.

Cat dureaza procesul de vindecare?

Timpul de vindecare depinde de adancimea la care se practica interventia, dar si de reactivitatea individuala. Inrosirea si edematierea pielii pot persista cateva saptamani, perioada in care se realizeaza vindecarea si reinoirea intregii suprafete a pielii. O nuanta rosiatica reziduala a pielii poazte fi observata si dupa vindecare, disparand in timp. Aceasta nuanta este dovada regenerarii continue la nivelul dermului.

De ce as alege Laser Skin Peel?

Aceasta procedura poate aduce beneficii extrem de importante pacientilor care nu doresc o interventie chirurgicala. Denumita si "lifting fara incizii", interventia aduce beneficii asemanatoare unui lifting chirurgical.

Este o interventie comfortabila?

Discomfortul acestei interventii variaza de la pacient la pacient. Laser Skin Peel se adreseaza pacientilor care au la dispozitie timp suficient necesar refacerii pielii si in acelasi timp nu sunt dispusi unei interventii chirurgicale. Medicul va discuta cu tine optiunile anastezice, pentru a preintampina orice discomfort in timpul si dupa interventie.

In ce consta procedura?

In functie de adancimea necesara pentru tratamentul diferitelor afectiuni, medicul decide tipul de anestezie recomandat. Ochii vor fi protejati de ochelari speciali. Eliberarea controlata a undelor laser se va face prin intermediul unui scanner. Interventia prin care se indeparteaza prin ablatie si coagulare straturi controlate din piele si poate dura intre cateva minute pana la o jumatate de ora.

Exista vreun risc?

Prin respectarea indicatiilor medicale referitoare la ingrijirile zilnice ale pielii, riscul de infectie va fi absent. Consulturile medicale periodice stabilite de catre medic vor asigura o vindecare excelenta.

Cat de repede vor aparea efectele acestei interventii?

Deoarece vindecarea pielii dureaza cateva saptamani, nu poti observa efectele asupra refacerii structurii pielii decat dupa acest interval de timp. In timpul vindecarii se formeaza colagen nou care va inlocui ridurile. Acest fenomen este continuu,iar rezultatul se va imbunatati si mai mult in cateva luni.

Ce fel de ingrijiri vor fi necesare dupa tratament?

Este important sa respecti toate instructiunile medicului, care iti va recomanda anumite produse de ingrijite a pielii. Acestea vor minimaliza riscul unor infectii si vor asigura o vindecare rapida si sigura. Dupa aceste tratamente pielea ta nou regenerata va fi sensibila la razele ultraviolete, de aceea va fi interzisa expunerea directa la soare pana cand pielea se va vindeca. Folosirea unei creme cu factor ridicat de protectie impotriva razelor solare este importanta.

Galerie foto