GET:
Array
(
    [page] => profractional
)
Ce nada mica sunt! ♥

ProFractional - Elita tratamentelor laser

ProFractional este interventia laser care regenereaza pielea, creste tonusul si fermitatea acesteia si elimina ridurile, cicatricile post-acnee si imbunatateste aspectul vergeturilor.

Pana acum, cicatricile dupa acnee, vergeturile, ridurile, melasma sau alte afectiuni sau aspecte inestetice ale pielii constituiau o provocare. Tratamentele invazive, peelingul chimic profund stanjenitor si riscant sau multiplele dermabrazii au reprezentat incercari de remodelare a intregii structuri a pielii, dar cu reactii adverse deloc de neglijat.

Rapid, comfortabil, fara durere si cu o vindecare rapida, interventia laser ProFractional este considerata tratamentul de aur in cadrul procedurilor laser minim invazive. Actionand pana la nivelul dermului profund, ProFractional trateaza cu succes ridurile, cicatricile dupa acnee, imbunatatind in acelasi timp textura si tonicitatea pielii.

Ce este ProFractional?

Imaginati-va o pictura deteriorata care ar avea nevoie de o restaurare. Care nu poate fi facuta decat cu delicatete, in detaliu si pe portiuni mici. Altfel explicat, ca si atunci cand o fotografie este refacuta pixel cu pixel, ProFractional imbunatateste calitatea pielii cu ajutorul unor spoturi laser microscopice. Mii de canale extrem de fine, dar adanci, penetreza pana la nivelul dermului, stimuland producerea de colagen si elastina.

ProFractional reprezinta introducerea unei noi tehnologii laser care sa poata actiona simultan in toata grosimea pielii, fara a necesita ingrijiri indelungate sau absenta sociala. Si, spre deosebire de alte interventii invazive, recuperarea dupa acest tip de tratament este rapida si fara efecte secundare.

ProFractional patrunde fara durere la adancimi mult mai mari decat poate face un peeling profund, regenerarea pielii realizandu-se in toate straturile. Astfel, afectiuni care pana acum necesitau recuperari de luni intregi, pot fi tratate cu ProFractional in doar cateva zile.

Ce afectiuni se pot trata cu ProFractional?

ProFractional elimina cicatricile dupa acnee, imbunatateste aspectul pielii ridate, elimina petele de soare sau de varsta, keratoza actinica si aduce cele mai evidente imbunatatiri vergeturilor! Cicatricile postoperatorii pot fi remodelate cu ajutorul ProFractional, care imbunatateste in acelasi timp tonicitatea dar si textura pielii prin reducerea porilor.

Cum actioneaza ProFractional?

Unda laser fractionata patrunde in grosimea pielii, realizand microcolumne a caror adancime este stabilita in functie de gradul de ridare a pielii sau de dimensiunea vergeturilor sau a cicatricilor. Prin efectuarea acestor columne asemanatoare unor gauri micronice, sunt indepartate tesuturile imbatranite. In urma lor va ramane un tesut proaspat, fara celule distruse, lasand in acelasi timp tesut intact intre miile de microcolumne. Vindecarea se realizeaza prin umplerea columnelor micronice cu colagen nou, prin stimularea fibroblastilor din tesuturile din jur. %p Mai mult, energia eliberata de laser genereaza un raspuns dermic profund de contractie a colagenului si de imbunatatire a tonicitatii pielii.

Legenda

  1. Fiecare puls laser produce microcolumne denumite zone de tratament termic (MTZ), de dimensiuni mai mici decat firul de par, separate de tesut normal.
  2. In interiorul microcolumnelor ia nastere remodelarea si formarea de colagen nou, eliminand in cateva zile celulele micronice denaturate (detritusul microepidermal necrotic - MEND).
  3. Al doilea tratament creeaza mai multe microcolumne, stimuland si mai mult formarea de colagen nou, redand astfel pielii o tonicitate mult mai marita.
  4. Fiecare tratament acopera aproximativ 20% din suprafata pielii. In mod normal, intre 4-6 tratamente spatiate la 1-2 saptamani pot acoperi intreaga suprafata a pielii.

Ce presupune tratamentul?

Chiar daca interventia se poate realiza la adancimi considerabile cuprinse intre 20 si 1500 de microni, ProFractional este considerata o procedura minim invaziva. Actionand cu o energie foarte mare, dar cu o selectivitate ridicata, tratamentul ProFractional nu este dureros si necesita doar aplicarea de crema anestezica. Se aplica direct pe pielea curata.

La ce sa ma astept dupa un tratament?

O usoara inrosire si edematiere (umflare) a pielii este normala dupa tratament. Daca edemul poate disparea dupa o zi, roseata poate persista cateva zile, urmand sa dispara treptat. Imediat dupa tratament, urmele microcolumnelor vor fi aproape invizibile. Vei avea insa o senzatie de usoara arsura solara, care va disparea in scurt timp.

Care sunt rezultatele finale?

Remodelarea zonelor care contin riduri sau cicatrici se poate observa inca de a doua zi dupa tratament. Dupa 2 saptamani rezultatul este mult mai evident. Cicatricile vor fi mult mai aplatizate, iar ridurile mult mai sterse.

Tratamentul cu ProFractional aduce si un alt beneficiu: vindecarea pielii se face mult mai rapid decat in cazul unui peeling profund, efectuat la aceeasi adancime si care ar fi necesitat anestezie generala.

Ce zone pot fi tratate?

Tratamentele cu ProFractional sunt sigure pentru orice tip de piele si pot fi aplicate in orice zona a corpului unde se doreste o imbunatatire a aspectului pielii. Cele mai populare zone sunt fata, gatul, decolteul si abdomenul. ProFractional se poate aplica, de asemenea, si pe orice zona a corpului care prezinta vergeturi.

De cate tratamente voi avea nevoie?

O imbunatatire considerabila se poate observa si dupa primul tratament. Exista afectiuni care necesita doua sau mai multe tratamente spatiate la 2-6 saptamani. Rezultate foarte bune se obtin daca se in aceeasi sedinta se aplica mai intai MicroLaserPeel urmat de ProFractional pe intreaga suprafata a fetei sau in regiunile unde sunt prezente riduri sau cicatrici.

Voi avea nevoie de ingrijiri speciale?

Dupa tratament este important ca tesuturile tratate sa ramana moi si pliabile in decursul vindecarii, de aceea este esentiala utilizarea unei creme speciale pe care o vei primi dupa interventie. Sunt interzise expunerile la soare, solar si lotiunile autobronzante. Daca iesirile in aer liber nu pot fi evitate, cremele cu factor de protectie SPF-30 sunt obligatorii.

Galerie foto