GET:
Array
(
    [page] => skin-tyte-liftingul-de-weekend
)
Ce nada mica sunt! ♥

Skin Tyte - Liftingul de weekend

Interventie laser noninvaziva a avea o piele mai ferma si mai tanara

Primul care ne tradeaza este gatul! De cele mai multe ori, prin aplicarea cremelor hidratante la nivelul fetei, gatul este uitat. Avand o piele subtire, expusa mereu razelor soarelui sau a frigului excesiv, gatul este locul dintai unde trecerea timpului isi pune amprenta. Apoi fata, a carei piele devine din ce in ce mai lipsita de stralucire si de culoare, parca fara nici un fel de tonus. Si daca prin artificii cosmetice putem ascunde gatul sub o esarfa iar fata sub fondul de ten, ce ne facem cu mainile a caror piele si-a pierdut elasticitatea?

SkinTyte este un tratament non-invaziv care imbunatateste tonusul pielii, actionand asupra ridurilor si laxitatii pielii de la nivelul fetei, abdomenului, mainilor sau feselor. Prin remodelarea colagenului din dermul profund, Skin Tyte imbunatateste aspectul vergeturilor.

Ce este Skin Tyte?

Tratamentul laser SkinTyte se bazeaza pe principiul fotocoagularii selective si utilizeaza radiatii infrarosii pentru a incalzi straturile profunde ale pielii, concomitent cu protectia prin racire a intregii suprafete tratate. Procedura SkinTyte se realizeaza rapid si comfortabil, fara a necesita o perioada de recuperare postinterventie. Rezultatul? O piele mult mai ferma si mai tanara.

Cum actioneaza Skin Tyte?

Procedura Skin Tyte utilizeaza radiatii infrarosii care ajung in dermul profund unde produc incalzirea acestuia, urmata de coagularea partiala si contractia colagenului. In acest fel, SkinTyte imbunatateste laxitatea pielii prin remodelarea colagenului dermal. Mai mult, prin aplicarea acestor unde luminoase se initiaza un proces natural de regenerare prin care se creaza o noua retea de fibre de colagen care confera pielii o noua fermitate. Datorita sistemului termo-electric integrat de racire, procedura Skin Tyte protejeaza epidermul prin racire inainte, in timpul si dupa tratament. Astfel se elimina atat durearea, cat si posibilele afectari ale straturilor pielii si ale structurilor vecine acesteia.

Cum actioneaza Skin Tyte?

Skin Tyte elibereaza energie in secvente de pulsuri repetate. Nu este nevoie de anestezie tegumentara prin aplicatii de creme anestezice. Pentru ase obtine un rezultat bun, se vor aplica repetat astfel de pulsuri la nivelul fiecarei zone ce se doreste a fi tratata. Timpul necesar pentru un tratament la nivelul fetei si gatului dureaza in medie 30 de minute.

Cum arata pielea dupa un tratament Skin Tyte?

Tratamentul tonicitatii si texturii pielii prin Skin Tyte poate determina o usoara inrosire locala, dar care revine la normal in cateva minute dupa procedura. Pentru ca Skin Tyte este un tratament non-invaziv, nu exista o perioada de recuperare, asa ca va puteti relua activitatile zilnice imediat dupa tratament. De asemenea, machiajul si creme cu protectie solara se pot aplica imediat dupa fiecare tratament.

Care sunt rezultatele finale asteptate?

Procedura SkinTyte nu este un substituent al liftingului chirurgical, iar rezultatele variaza de la pacient la pacient. Skin Tyte este recomandat pacientilor care prezinta o laxitate moderata a pielii si care au nevoie de o imbunatatire notabila a aspectului si a calitatii pielii. Rezultatul final va fi asteptat dupa 3-6 luni de la tratament, timp necesar fibroblastilor care au fost stimulati de catre razele luminoase aplicate pentru a reface noua retea de colagen.

Ce zone pot fi tratate?

Tratamentele Skin Tyte sunt sigure pentru orice tip de piele si pot fi aplicate in orice zona a corpului unde se doreste o imbunatatire a fermitatii pielii. Cele mai populare zone sunt fata, gatul, abdomenul si bratele.

Cate tratamente sunt necesare?

O serie de 4 tratamente realizate la 2-4 saptamani interval reprezinta schema tipica pentru procedura Skin Tyte. Medicul poate personaliza tratamentele in functie de gradul de laxitate si de ridare a pielii, dar si de nivelul de imbunatatire a calitatii pielii pe care il doriti.

De asemenea, medicul va poate recomanda combinatii cu alte tipuri de proceduri estetice, personalizand astfel tratamentul pentru a obtine un maximum de remodelare a conturului fetei sau a zonelor care necesita un astfel de tratament.

Dupa tratament va fi nevoie de alte metode de intretinere a pielii?

Nu este nevoie de un regim special de ingrijire dupa tratamntul cu Skin Tyte. O crema hidratanta este suficienta. Importanta este insa protectia pielii in fata expunerii directe la razele solare. Cremele cu factor de protectie SPF-30 trebuie aplicate cu 15 minute inainte de o expunere normala la soare.

Daca doriti, medicul va poate recomanda pentru acasa un set de produse de ingrijire a pielii, adecvate tipului dumneavoastra de piele si/sau afectiunilor asociate.

Galerie foto